Què és Sàlvia?

Sàlvia és un projecte holístic i integratiu d’atenció a la salut sexual i reproductiva de la dona. Partim de la base de que el benestar i la salut de cada persona està en el seu interior i nosaltres només hem d’ajudar a que aflori, aconseguint així una visió de la feminitat i de la salut més autònoma i joiosa. Ser dona és natural i no ha de comportar un sofriment especial ni una medicalització crònica.

Per aquest motiu volem crear un espai on la dona (i també la seva parella, si n’hi ha) se senti entesa, respectada i acompanyada des del punt de vista emocional, però també alleugerida a nivell físic i de simptomatologia. Per aquest motiu utilitzem diverses tècniques avalades per la OMS, com la Medicina Tradicional Xinesa, la fisioteràpia, el massatge, l’osteopatia, la dietètica o la naturopatia, utilitzant sempre un tractament individualitzat, ja que creiem que cada cos és únic i mereix una atenció especial.

Si ets dona i tens entre 16 i 65 anys i et trobes en una de les següents situacions, nosaltres et podem ajudar:

  • Tenir alguna particularitat ginecològica com dolor menstrual, ovaris poliquístics, desajustos hormonals, etc.
  • Estàs pensant en quedar-te embarassada (de manera natural o per reproducció assistida) i vols una ajuda natural per afavorir a que passi abans. I, com que saps que això acostuma a ser cosa de dos, també podem assessorar i/o tractar a la teva parella.
  • Ja estàs embarassada i vols que t’ajudem a passar aquests mesos amb més energia i salut (et podem ajudar amb les nàusees dels primers mesos, les migranyes, els mals d’esquena, les cames pesades…) així com per afrontar el part de manera més ràpida i amb menys esforç.
  • Estàs en la perimenopausa o la menopausa i vols que t’ajudem a portar millor els teus símptomes (dolor, augment de pes, fogots…).

Qui som?

Antonio Bermejo

Llicenciat en Medicina Tradicional Xinesa per la Universitat de Gal·les, graduat en acupuntura i tècnic superior en dietètica, amb més de 10 anys d’experiència en el sector i especialitzat en acupuntura per a la dona, tractament de fertilitat, acompanyament a l’embaràs i preparació pel part des de la Medicina Tradicional Xinesa.

Des del principi de la seva activitat professional, l’Antonio es va adonar que la majoria de les seves pacients sofrien amb resignació algun tipus de trastorn ginecològic o dolor menstrual i que elles els tenien totalment normalitzats, mentre es queixaven de poca comprensió professional i una excessiva medicalització. Per aquest motiu es va començar a sentir motivat perquè la seva consulta fos un espai on la dona se sentís entesa, acompanyada i escoltada mentre anaven millorant els seus símptomes.

Miriam Camps

Fisioterapeuta col·legiada número  4643, osteòpata i llicenciada en Medicina Tradicional Xinesa per la Universitat de Gal·les, amb més de 20 anys d’experiència com a fisioterapeuta en varis països i més de 10 anys treballant en l’àmbit de l’acupuntura i la Medicina Tradicional Xinesa, especialitzada en acupuntura per a la dona i tractament de fertilitat utilitzant la Medicina Tradicional Xinesa per l’Institut Meridiens.

La mateixa Míriam sap en primera persona què és tenir el dolor menstrual provinent de l’endometriosi i dificultats per concebre, fet aquest que la va portar a fer un tractament holístic integrant canvis en l’alimentació, estil de vida i acupuntura, que va culminar amb el naixement del seu fill. Ella ens ofereix l’experiència de Sàlvia en primera persona i té la necessitat d’acompanyar a altres dones a fer un procés similar perquè elles també puguin millorar la seva qualitat de vida i, si s’escau, la seva fertilitat, com ella va fer.

A Sàlvia també comptem amb l’ajuda, assessorament i recolzament esporàdic d’altres professionals degudament qualificats per tal d’oferir un ventall més ampli de serveis.

Rosa V. Navales

Quiromassatgista, naturòpata, dietista i limfoterapeuta amb més de 7 anys d’experiència. El seu enfocament es basa en tractaments personalitzats i una visió holística i integrativa per abordar les teves necessitats de la forma més personalitzada possible. Els seus valors són la proximitat i la professionalitat, oferint-te un tracte proper i respectuós.
 
A través del quiromassatge, la tècnica craniosacral, els drenatges limfàtics i els seus coneixements en nutrició, t’ajudarà a assolir un benestar integral en cos i ment. Estableix una connexió de confiança amb cada pacient, proporcionant un entorn segur i acollidor.
 
El seu objectiu és ajudar-te a alleujar l’estrès, millorar la teva salut digestiva, equilibrar les teves hormones i treballar en les teves preocupacions específiques. El seu compromís amb el creixement professional continu li permet oferir-te els tractaments més efectius i actualitzats, que et faran embarcar en un viatge cap al benestar.

Què ens motiva?

A Sàlvia ens motiva la salut holística i integrativa i, des del nostre ámbit, aportar el nostre petit granet de sorra per crear un món millor. I un món millor és un món on el nostre cos i la nostra ment puguin estar en sintonia. Un món millor és col·laborar a millorar el benestar del 50% de la població. Un món millor és empoderar a la dona, que se senti plena amb el seu cos, en sintonia amb els seus cicles, que pugui escollir per ella mateixa com col viure la seva maternitat (si és que la vol viure), la seva feminitat, les seves etapes i la seva història. I un món millor també és escollir per qui i amb quin mètode vol ser tractada i que en tot moment se senti atesa, escoltada i respectada.

I per tant, en la nostra voluntat de crear un món millor, també està ajudar-te a tu. Si vols, si ens deixes, si creus que et podem acompanyar. A nostraltres ens encantaria!